Der er ingen bånd der binder mig

PE-DESIGN drives fra min bopæl, Aksel Nielsens Vej 10, 7140 Stouby. Der er imidlertid ingen bånd, der binder mig, så hvis mine kunder finder det mest hensigtsmæssigt, at jeg sidder hos dem, så gør jeg det. Indimellem kan man også opleve at PE-DESIGN arbejder fra den anden ende af verden og på sære tidspunkter af døgnet.

 

Første januar 2015 er PE-Design flyttet i kontorfælleskab i Viby og drives fra adressen Søndergade 1E, 4130 Viby. Der er imidlertid ingen bånd, der binder mig, så hvis mine kunder finder det mest hensigtsmæssigt, at jeg sidder hos dem, så gør jeg det.

 

Indimellem kan mine kunder også opleve at PE-DESIGN arbejder fra den anden ende af verden og på sære tidspunkter af døgnet.

ngen bånd der binder mig

Første januar 2015 er PE-Design flyttet i kontorfælleskab i
Viby og drives fra adressen
Søndergade 1E, 4130 Viby. Der er imidlertid ingen bånd, der binder m
ig, så hvis mine
kunder finder det mest hensigtsmæssigt, at jeg sidder hos dem,
så gør jeg det.
Indimellem kan mine kunder også opleve at PE-DESIGN arbej
der fra den anden ende af
verden og på sære tidspunkter af døgnet.