Nyt logo

Opgaven blev defineret

DAO AVIATION AS vil gerne have nyt logo/navnetræk med navnet DAO Aviation og undertitlen We keep our customers flying – og vi vil helst ikke af med vores lille røde flyver. Det må gerne være smart og vise bevægelse og fremdrift.

Sådan løste jeg opgaven

I samarbejde med virksomheden forenklede jeg firmanavnet i logoet. Aftalen var, at hvis det røde fly kom med, så behøvede vi ikke også skrive Aviation. Det ville være dobbeltinformation. Altså havde jeg tre elementer DAO+rødt fly+We keep our customers flying.

Det røde fly blev rentegnet og strammet op og så blev det hentet ind i de grafiske programmer. Det blev kombineret med alverdens bogstaver, vendt og drejet, spejlet, vredet og snoet til ukendelighed. Der var mange skitser og logoudkast, før det kom til at vende helt rigtigt og fik den centrale placering jeg kunne tænke mig. Da først flyet var gjort til hovedbestanddel af bogstavet A, var det kun at finde et D og et O  …

Flynørderne ved godt at mit fly aldrig vil flyve – og slet ikke sådan, men vi andre der skal vide hvad DAO laver – vi læser med det samme, at det handler om at reparere fly, og at det endda er en international virksomhed.

Logoet flyver fint og er i dag at finde på visitkort, hjemmeside, magasiner, reklamefoldere, skilte, roll ups, beklædning, firmabil og ret snart også en væg, har jeg hørt.